Kozayagı Köyü Ortaokulu

Belgegeçer : 0 312 849 50 86
WEB http://kozayagiortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kozayağı Köyü AnkaraÇankırı Yolu 56.km 06750 Akyurt / Ankara
VİZYON : Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur. --------------------------------------------------------------------------------
MİSYON : Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen, ahlaki değerlere sıkı sıkıya bağlı, vatan, millet ve bayrak sevgisi ile bezenmiş, Milli Eğitim Bakanlığı’ nın genel amaçları ve İlköğretim Genel Müdürlüğü’ nün özel amaçları doğrultusunda gençler yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için; Kozayağı Ortaokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan aynı zamanda bir üst eğitim – öğretim kurumlarına öğrenci yetiştiren eğitim kurumu olacaktır.
BAŞARILAR :
Pansiyon :
Lojman : Lojman vardır. Şu anda boştur. Sobalıdır. Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerimiz Ankara´nın ilçelerinden (Pursaklar,Keçiören,Batıkent..) kendi imkanları ile Akyurt ilçemize gelmektedir. Ulus´tan kalkan 488 ve 468 nolu EGO otobüsleri Akyurt´a sabahları 15 dk bir kalkmaktadır.Özel toplu taşıma araçlarıda vardır. Akyurt - Kozayağı Ortaokulu arası servis ayarlanmaktadır.AYRICA MÜDÜR YARDIMCIMIZ KIRIKKALEYE KENDİ ARACIYLA GİDİŞ-GELİŞ YAPMAKTADIR...
Yerleşim Yeri : Kozayağı Köyü Ankara - Çankırı Yolu 56.km 06750 Akyurt / Ankara
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLE UZAKLIK 50KM İLÇEYE UZAKLIK 17 KM
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :